سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشوماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

زلزله پوچتینو در چلسی | ۱۵ بازیکن به درب خروجی باشگاه هدایت شدند

  • کد خبر: ۱۶۷۰۸۵
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۵
زلزله پوچتینو در چلسی | ۱۵ بازیکن به درب خروجی باشگاه هدایت شدند
مائوریسیو پوچتینو، سرمربی جدید چلسی، به دنبال ایجاد تغییرات اساسی در این تیم است و کارش را با کنار گذاشتن بازیکنان آغاز کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شایعاتی که در چند هفته اخیر در اطراف باشگاه چلسی به گوش می‌رسید به حقیقت تبدیل شد و پوچتینو روز گذشته رسما هدایت این تیم را برعهده گرفت.
این مربی آرژانتینی با امضای قراردادی دو ساله قرار است از این پس روی نیمکت این تیم حضور داشته باشد و مدیران این باشگاه امیدوار هستند که او بتواند شرایط بد آبی‌های لندن خصوصا در فصلی که گذشت را جبران کند و بهبود ببخشد.
روز گذشته اعلام شد که او علاقه‌ای به ادامه همکاری با ژوائو فلیکس ندارد و از مدیران چلسی خواسته که ترتیب بازگشت او که به صورت قرضی از اتلتیکو مادرید به این تیم آمده بود را بدهند.
اما به نظر می‌رسد که این پایان کار نیست و روزنامه دیلی میل خبر داده که پوچتینو قصد دارد ۱۵ بازیکن را از فهرست چلسی حذف کند تا فشار کمتری برای انتخاب گزینه‌های مدنظرش در ترکیب داشته باشد.
مدیران چلسی هم امیدوار هستند با فروش بازیکنانی که سرمربی سابق تاتنهام علاقه‌ای به آن‌ها ندارد بتوانند تا ۲۸۰ میلیون پوند درآمد کسب کنند تا با ضرر هنگفتی در حسابرسی امسال روبرو نباشند.
بازیکنانی مانند پی‌یر امریک اوبامیانگ، حکیم زیاش، کریستین پولیشیچ و کالوم هادسون اودوی به طور قطع در این فهرست حضور دارند و ممکن است کالیدو کولیبالی، انگولو کانته و سزار آسپیلیکوئتا هم به این فهرست اضافه شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->